Om Simple Works

 

Simple Works står for let organisering og gør arbejdet med administrative opgaver og planlægning i organisationen til en leg. Det sker gennem den digitale platform Podio, hvor Simple Works er ekspert i at skræddersy workspaces der passer til din organisation.

Med Simple Works ekspertise er du sikker på at løsningen bliver let at tage i brug og skaber en mærkbar tidsmæssig og økonomisk gevinst for organisationen.

Simpel Works ejes af Mads Bang Pedersen og er registreret under virksomheden Brandstate i 2019.

 

Virksomhedsadresse

Mariendalsvej 18

9000 Aalborg

 

Cvr. nr. 32 35 37 38

Nordjyske Bank, reg. nr. 7444 kontonr. 0001411654 

 

 

 

Podio 

 

Podio er oprindeligt et dansk selskab fra 2009, men i 2012 bliver det solgt til det amerikanske selskab Citrix. Platformen har udviklet sig en del igennem årene og mange har prøvet den i forskellige sammenhænge. Det kan være via uddannelse, i forening eller i en virksomhed.

Hvis du tidligere har arbejdet med Podio, vil du opleve at der i dag er en meget stor forskel på den værdi platformen kan tilbyde brugeren, i forhold til tidligere. Det skyldes primært at Podio inden for de seneste par år er blevet styrket med et automatiseringssystem ved navn Globiflow. Den funktionalitet følger med i Premium udgaven af systemet, til ca. 130 kr. pr. bruger om måneden.

Brugerfladen ligner sig selv, med forskellige forbedringer, og med de rette automatiseringer i Globiflow, flyder arbejdet med systemet langt bedre og kan spare brugeren en masse tid og styrke organisationen på en lang række områder, såsom:

 

 • Vidensdeling, både inden- og udenfor organisationen.

 • Hurtigt overblik i alt fra stort til småt i organisationen.

 • Data og processer kan monitoreres, analyseres og bruges i forretningsudviklingen.

 • Tilpasning til den enkelte medarbejders behov.

 • Tilpasning til en lang række andre it-systemer.

 • Data og indhold flettes sammen på tværs af systemet og letter organisationens arbejde. Mange minutters sparet tid hver dag.

 • Manuelle opgaver omdannes til automatiseringer og letter den enkeltes arbejde. Mange minutter sparet, der kan bruges på andre vigtige opgaver.

 • Service og kommunikation i forhold til kunderne designes i automatiseringer, der både letter organisationen og styrker kvaliteten i kundekontakten.

 

Podios store fleksibilitet og næste ubegrænsede muligheder for organisering og automatiseringer, gør at systemet kan tilpasses enhver organisation, både stor og lille.

Simpel Works har både standardiserede løsninger der let kan tilpasses organisationens behov og udvikler derudover hvad der ellers er behov for.

Afhængig af behovet kan en løsning være klar til brug i løbet af et par uger.

 

Processen ser typisk således ud:

 

 • Første kontakt og dialog om organisationens behov.

 • Simple Works fremlægger 1. udkast til hvordan apps og automatiseringer kan imødekomme behovet.

 • Podio konto oprettes til organisationen, hvis ikke der findes en i forvejen.

 • Apps og automatiseringer installeres på kontoen.

 • Vi gennemgår apps og automatiseringer og laver de sidste rettelser, hvis der er behov for det.

 • Undervisning i brugen af systemet.

 • Opfølgning efter en måneds brug af systemet.

 • Nye behov og tilføjelser til systemet kan aftales.

 

Besøg Podios hjemmeside her www.podio.com

 

 

 

Support

 

Simple Works yder support på de indholdsmæssige dele af systemet som er udviklet af Simple Works. Øvrige indholdsmæssige elementer der har behov for service vil blive behandlet som udviklingsopgaver efter aftale.

Podio yder support på den del der har med kontoen at gøre. Podios support foregår på engelsk. Podio support er inkluderet i de betalte abonnementer.

 

 

 

Sikkerhed

 

Podio er SOC 2 compliant og har efter Simple Works opfattelse en sikkerhedsstandard på højde med andre onlineløsninger der generelt er tillid til. Det betyder at data er krypteret og Podio ikke selv har eller giver andre adgang til den data brugeren lægger i systemet.

Citrix har en databehandleraftale der er tilpasset standarderne for bl.a. EU. Den kan du finde her www.citrix.com

Simple Works har løsninger i forhold til GDPR, der kan bygges ind i systemet, således at det er nemt at håndtere persondata der er registreret af organisationen i systemet. Det kan for eksempel være en automatiseret sletning af data og eller automatisering af den informationsproces der er knyttet til at oplyse personen om hvilke data der er registreret og hvad personen skal foretage sig for at ændre på det forhold.